Трансформацията в майчинство е наистина неописуемо изживяване — пълно с

...
Трансформацията в майчинство е наистина неописуемо изживяване — пълно с
Коментари Харесай

Най-добрите подаръци за първия ден на майката: 30 идеи, които новите майки ще харесат през 2024 г.

Трансформацията в майчинство е в действителност неописуемо преживяване — цялостно с сладки гушкания, безсънни нощи, разхвърляни къщи и прелестни стадии.

Повечето нови майки са съгласни: дните са дълги, само че годините са къси. Майчинството е цялостно с първи неща, от бременност до фаза на новородено, гледане на бебето ви да прави първите си стъпки и празнуване на вашия първи Ден на майката. И сред цялата кръв, пот и сълзи, новите майки сигурно заслужават особено самопризнание на този празник. Така че, в случай че празнувате нова майка този май, може би стартирате да мислите за методите, по които можете да й покажете какъв брой е оценена.

Може би ще я почерпите с една вечер в града, ще резервирате отмора във вашия град, ще й приготвите домашно ядене или ще я изненадате със специфичен подарък, който ще й донесе усмивка. Самата аз като нова майка събрах някои от обичаните си съществени артикули за този стадий от живота, плюс някои дарове, които заслужават да се похвалят за всеки вид майка – от топящи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР