Трансформацията на актьора Елиът Пейдж със сигурност е едно от

...
Трансформацията на актьора Елиът Пейдж със сигурност е едно от
Коментари Харесай

С плочки, широки рамене и още по-широка усмивка: Първа топлес снимка на Елиът Пейдж!

Трансформацията на артиста Елиът Пейдж сигурно е едно от шоубизнес събитията на годината. Че артистът е транссексуален, стана ясно в края на февраури тази година. " Наричайте ме с местоименията той или те. Името ми е Елиът. Щастлив съм, че пиша това ", написа тогава той.

Виж още: Истинската обич съществува: Звезди, които са вдигнали женитба с първата си любов 

По-късно в изявление Елиът показа, че в никакъв случай не се е чувствал добре в женското си тяло. Тогава се появиха и първите фотоси от трансформацията му. Но безусловно преди часове видяхме първата фотография, на която артистът е гол до кръста:

Виж още: Звезди, които изчезнаха от огромния екран и забравихме за тях 

Със фотографията Елиът се хвали, че има първите си мъжки бански, само че няма по какъв начин да не обърнем внимание, че има впечатляващи плочки, необятни плещи и още по-широка усмивка на лицето. Всъщност фрагментът събира над 1 млн. лайкове за малко повече от час.

Виж още: Ето какво значи ориста да ти се усмихне: Хора, станали холивудски звезди по случайност 

Така 2021 година става една от най-наситените със събития за Елиът. След като разгласи своята транссексуалност, през лятото той и половинката му, хореографът Ема Портнър, оповестиха, че се разделят. 

Последва и откровено изявление пред Time, в което Елиът показа, че в никакъв случай не се е чувствал добре в женското тяло, а виждайки се по фотоси от аления килим, даже не се е разпознавал в рокля и на токчета. 

Изображение: Getty Images
https://www.instagram.com/elliotpage/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР