Трансформация на един човек от БГ Патриот“ във Спаси София“

...
Трансформация на един човек от БГ Патриот“ във Спаси София“
Коментари Харесай

Трансформация на един човек от „БГ Патриот“ във „Спаси София“ е невъзможна

Трансформация на един човек от „ БГ Патриот “ във „ Спаси София “ е невъзможна. Това написа Кристиян Шкварек в собствен коментар за новоизбраният началник на СОС Цветомир Петров.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

С определения през днешния ден ръководител на СОС бяхме по едно и също време в листата на Вътрешна македонска революционна организация за евроизборите през 2019-та. Първите и единствени за мен избори и участия в листи, само че не и за него. Да, и двамата можем да се измъкнем с „ но бях гражданска квота, в никакъв случай не съм бил кадър на Вътрешна македонска революционна организация „, само че това ще е единствено опрощение.

След като един път, въпреки и млад, си избрал да бъдеш в листата на партия, прокламираща консервативни, десни, антилиберални позиции, то значи следва да се придържаш към тези правила. Дори пътят ти да те води другаде. Например…в Политическа партия и СОС.

Дано новоизбраният ръководител на СОС не се е преструвал тогава, когато стояхме дружно на оня подиум, а фактически е човек с консервативни възгледи

Сега има опция да го потвърди от новата си позиция. Ще му се отворят голям брой благоприятни условия – шествия и паради, мигрантски канали през града, гетоизацията на цялостен квартал в центъра, разпределение бюджета за куктура, високомерен напълно от хората към Прайда, опазването на остаряла София, локални такси и детски градини, и още и още.

Трансформация на един човек от „ БГ Патриот “ във „ Спаси София “ е невъзможна

Такъв човек постоянно е бил едното, преструвайки се след това или преди на другото. Надявам се господин Петров да е бил откровен тогава и да се преструва в този момент.

Още отзиви четете в категорията Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР