Трансферната сага около Килиан Мбапе приключи. Новината бе потвърдена както

...
Трансферната сага около Килиан Мбапе приключи. Новината бе потвърдена както
Коментари Харесай

Мбапе получава 100 млн. бонус, подписва за 5 години с Реал

Трансферната сага към Килиан Мбапе завърши. Новината бе доказана както от самия състезател, по този начин и от авторитетния италиански публицист Джанлука ди Марцио, прочут с безпогрешната си информация при покупко-продажби за футболисти.

неделя вечерта Мбапе бе награден за номер 1 във френското състезание, като предстоящо бе запитан и за бъдещето си.

" Да, взех дефинитивно решение. Бъдещето ми е ясно. Но не мога да го оповестя в този момент, имайте още мъничко самообладание ", съобщи френският голаджия.

Малко по-късно пристигна и потвърждението от Ди Марцио, а елементи за сделката бяха оповестени от близкия до Реал ежедневник " Марка ".

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича на 30 юни, след което той ще стане футболист на Реал против заплата от чисти 25 милиона евро на сезон.

При самото сключване Мбапе ще получи и голям бонус от 100 милиона евро вкупом.

Договорът на голаджията ще е за 5 години, а формалното оповестяване на новината ще стане след края на сезона в Лига 1 този уикенд.

Мбапе има 168 гола за Пари Сен Жермен след прехвърлянето си от Монако за 180 милиона евро преди пет години.

Преди началото на сегашния сезон Реал предложи въпросните 100 милиона евро на ПСЖ като трансферна сума, само че парижани отхвърлиха и в този момент сумата ще отиде непосредствено в джоба на Мбапе, а френският клуб ще го изпусне без пари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР