Трансферната сага на Байерн Мюнхен с нападателя на Тотнъм Хари

...
Трансферната сага на Байерн Мюнхен с нападателя на Тотнъм Хари
Коментари Харесай

Трансферната сага за Хари Кейн ще продължи

Трансферната сага на Байерн Мюнхен с нападателя на Тотнъм Хари Кейн наподобява ще продължи, откакто немският вестник " Билд " заяви през днешния ден, че решението е отсрочено.

Британското издание " Телеграф " разкри, че първенците на Бундеслигата са поискали от Спърс да одобряват дефинитивна оферта за британската звезда преди среднощ в петък.

Всички участващи страни са имали интерес въпросът да бъде решен допустимо най-бързо, само че договарянията евентуално ще продължат.

Според медиите, " шпорите " чакат трансферна сума от най-малко 100 милиона евро за водещия си голмайстор. Телевизионните канали " Скай " и " Билд " оповестиха, че Байерн е нараснал офертата си тази седмица и в този момент е подготвен да похарчи рекордна за клуба сума за 30-годишния капитан на Англия.
 Байерн с рекордна оферта за Хари Кейн
Байерн с рекордна оферта за Хари Кейн

Баварците с следващ опит да изкушат Тотнъм

В случай, че клубовете не реализиран съглашение, Кейн евентуално ще извърши контракта си с клуба от Лондон и по-късно ще може да напусне Тотнъм като свободен сътрудник през юли 2024 година.

Нападателят от дълго време отхвърли предлагането за удължение на договора. Според информациите, притежателят на Спърс Джо Луис е инструктирал шефа на клуба Даниел Леви да продаде Кейн в този момент.

Сезонът на Тотнъм във Висшата лига стартира на 13 август с посещение на Брентфорд. Сезонът в Бундеслигата за Байерн започва седмица по-късно.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР