Трансферната лудост през зимата продължава. Още един английски клуб ще

...
Трансферната лудост през зимата продължава. Още един английски клуб ще
Коментари Харесай

До часове Сити ще се похвали с рекордния си трансфер

Трансферната полуда през зимата продължава. Още един британски клуб ще счупи трансферния си връх и това е не какъв да е, а Манчестър Сити. Богаташите ще разгласят до часове договорката за бранителя на Атлетик Билбао Аймерик Лапорт.

За него ще бъдат платени общо 70 млн. евро, с което "гражданите " ще бият върха си с привличането на Кевин де Брюин. Освен това пък Лапорт ще стане вторият най-скъп бранител в света след Върджил ван Дайк, който се снабди с тази популярност при прекосяването си от Саутхемптън в Ливърпул при започване на годината.

Шефовете на Сити са готови да разгласят договорката още в петък, само че в случай че вероятно се случи някакво закъснение, най-късно в понеделник всичко ще е завършено. Въпросната сума е клаузата за прекратяването на контракта му с баския клуб.

"Гражданите " бързат да завършват договорката още през януари, тъй като в случай че я отсрочат за лятото, клаузата на Лапорт се усилва с още 10 млн. евро. Другите варианти пред клуба бяха Йери Мина, който избра обаче Барселона, както и Джони Еванс или Иниго Мартинес от Реал Сосиедад.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР