Трансфери, трансфери, трансфери… понякога изглеждат като отговора на всички въпроси,

...
Трансфери, трансфери, трансфери… понякога изглеждат като отговора на всички въпроси,
Коментари Харесай

10 трансфера, заради които футболът не е същият

Трансфери, прехвърляния, трансфери… от време на време наподобяват като отговора на всички въпроси, като решението за всяко затруднение във футбола. Дали става дума за продажба, която да закърпи бюджета (или даже да подсигури съществуването на даден клуб), дали приказваме за идването на по този начин чаканата огромна звезда или пък идването на следващия незнаен никому чужденец – покупко-продажбите на трансферния пазар постоянно вълнуват почитателите и постоянно се трансформират в централна тематика.

Ако налице имаме същинско попадение, то се помни с години, а от време на време и повече. В историята на футбола огромна част от придвижването на играчите от един клуб към различен бързичко се не помни. Всъщност са доста малко са покупко-продажбите, които фактически са оставили трайно отражение върху играта.

Ще се постараем да систематизираме 10 от прехвърлянията, които по един или различен метод трансформираха футболното мислене чрез върхове, повишение престижа на даден шампионат, тим или просто тъй като се случиха в името на безбожно висока заплата…
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР