Трансферът на Роланд Алберг в родния ЦСКА продължава да бъде

...
Трансферът на Роланд Алберг в родния ЦСКА продължава да бъде
Коментари Харесай

В САЩ: ЦСКА си изигра правилно картите за Алберг

Трансферът на Роланд Алберг в родния ЦСКА продължава да бъде забавна тематика в Съединени американски щати. Според някои анализатори оттатък океана „ червените” са работили по съвършения метод, с цел да си обезпечат привличането на 27-годишния състезател от Филаделфия Юниън.

ЦСКА подписал с Алберг още преди месец

Оказва се, че ЦСКА е следил футболиста от много време и даже е отправил оферта за него през зимата. Тогава Филаделфия не останал удовлетворен и отхвърлил предлагането, а на „ Армията” възприели толерантен метод и решили да чакат до края на сезона в Мейджър Лийг Сокър, когато и договорът на Алберг изминал.

„ Червените” се възползвали по най-хубавия метод и от различен факт. Ако Алберг останел без варианти за нов отбор, то Филаделфия още веднъж щял да бъде на дневен ред, само че с разликата, че заплатата на холандеця ще бъде очевидно занижена, а същото важи и за ролята му в тима. Техничарят надали би бил удовлетворен от това, а при тези условия предлагането на ЦСКА изглеждало към този момент прекомерно примамливо.

Новият в ЦСКА ще взима голяма заплата, настояват в Съединени американски щати

Общото мнение е, че и двете страни са спечелили от договорката. ЦСКА взе футболист, който желаеше от известно време без да заплаща трансферна сума, до момента в който Филаделфия освободи 400 хиляди евро от бюджета за заплати и квота за задграничен играч
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР