Трансферът на Габриел Обертан в Левски се прие с огромна

...
Трансферът на Габриел Обертан в Левски се прие с огромна
Коментари Харесай

Съсипаха от подигравки Габриел Обертан заради трансфера му в Левски

Трансферът на Габриел Обертан в Левски се одобри с голяма изненада както в родната му Франция, по този начин и на Острова, където направи значима кариера с тимовете на Манчестър Юнайтед, Нюкасъл и Уигън.

В обществените мрежи се появиха куп подигравателни мнения по адрес на крилото, като мнозина считат, че стремглавото проваляне на футболната му кариера ще продължи и на " Герена ".

 Митов, Митов... Просто си тръгни! И този път да е вечно!
Митов, Митов... Просто си тръгни! И този път да е вечно!

Селекцията няма значение - Левски върви надолу с този треньор

Сякаш олицетворяващ всичко към моментната обстановка с Габриел е любопитен колаж, който за няколко часа събира редица лайкове във Facebook. На него Обертан внезапно сменя равнището на треньорски препоръки, като на едната фотография седи до великия сър Алекс Фъргюсън, а на другия кадър бива поучаван от...Николай Митов.

 Снимка 305061
Източник:

Припомняме, че формата на Обертан към момента не разрешава да запише игрови минути с екипа на Левски, като най-вероятно това може да се случи при семейството на Витоша (Бистрица) в третия кръг на Първа лига. Надеждите на " синьото " управление са, че той и Жорди Гомес ще оказват помощ на вековниците в битката за шампионската купа на България, а след това и за едно запаметяващо се присъединяване в европейските клубни шампионати.

 Обертан ще би трябвало да изчака за дебют с екипа на Левски
Габриел Обертан в отчайваща физическа форма

Френската звезда ще играе с №32
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР