Трамвай номер 7 е спрян от движение в посока центъра

...
Трамвай номер 7 е спрян от движение в посока центъра
Коментари Харесай

Проверяват записите от камери, за да установят виновника за катастрофата с Рашидов

Трамвай номер 7 е спрян от придвижване в посока центъра на София, заяви шефът на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ на Столичната община Красимир Димитров, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Причината за това е злополуката сред два автомобила на кръстовище сред булевардите „ Гоце Делчев “ и „ България “,.
 Вежди Рашидов е в устойчиво положение и без заплаха за живота Вежди Рашидов е в устойчиво положение и без заплаха за живота
Вежди Рашидов е в устойчиво положение и без заплаха за живота, оповестиха от „ Пирогов ”. Вежди Рашидов остава за наблюдаване в...
„ Трамвай номер 7 в поска центъра не се движи, до момента в който огледната група не си свърши работата на местопроизшествието и не в профил колите от трамвайното трасе “, разясни Димитров.
Вежди Рашидов е карал единия от колите, а вторият е ръководен от жена, която е без съществени пострадвания. Бившият културен министър е признат за проучвания в Спешния център на „ Пирогов “, положението му не е рисково за живота и е контактен. В момента се ревизират записите от намиращите се наоколо видео-камери, с цел да се откри повода за пътния случай.
„ Тогава органите на Пътна полиция ще кажат кой е отговорен “, посочи Красимир Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР