Тръмп изрече думи по време на ключов момент от процеса

...
Тръмп изрече думи по време на ключов момент от процеса
Коментари Харесай

Тръмп прекратява играта на завишената оценка на Мар-а-Лаго

Тръмп изрече думи по време на основен миг от процеса си за банкова машинация в Ню Йорк в понеделник, потвърждавайки, че езикът, употребен в акта на Мар-а-Лаго от 2002 година не беше обвързващо.

„ Правата за развиване “ обрисуват, че „ Клубът и Тръмп имат намерение да заличат вечно правото си да развиват или употребяват Собствеността за всевъзможни цели, разнообразни от потреблението на клуба “ – само че съгласно Тръмп, това не значи, че езикът е правно обвързващ.

„ „ Възнамерявам “ не значи, че ще го създадем “, посочи той.

Процесът, който към този момент реши че Тръмп и двамата му синове са направили машинация, зависи от това дали някогашният президент е измамил банки, като е надценил цената на Mar-a-Lago, както и на няколко други парцели в Ню Йорк и по света.

Според основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс оценката на Тръмп на парцела във Флорида, която на моменти доближаваше 739 милиона $, нарушава рестриктивните мерки за акт, защото прекалено повишената оценка се основава на това, че той може да бъде продаден като частна резиденция.

Продължаващото му престояване в имението, което той уточни като свое публично жилище, откогато напусна Белия дом през 2021 година, също нарушава контракта за благосъстоятелност, съгласно юристите на основния прокурор.

< p> В настоящия си тип актът предотвратява построяването на нови здания и всевъзможни поправки на парцела, които биха създали Мар-а-Лаго населен за едно семейство, се оповестява.

Тръмп настоя, че нищо не е направено към парцела в това отношение, само че призна, че е получил данъчни облекчения заради статута на имението като клуб, а не като жилищен парцел.

Националният концерн за историческо предпазване, контрагентът по контракта за сервитут, евентуално имат друга правна позиция по отношение на това дали Тръмп може просто да промени мнението си по отношение на обвързващия темперамент на правния документ, съгласно NBC News.

„ Нямам нищо срещу да го напусна като клуб. Всъщност, в случай че някой го желае, най-умното нещо, което би трябвало да извършите, е да имате клуб и да имате един член и това ще бъде членът, който живее в клуба. Но е доста по-ценно – и ние ще покажем, че след две седмици, пет седмици или девет седмици или когато това нещо се случи – че най-голямата му стойност е да го използваме като клуб “, сподели Тръмп.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР