Тръмп беше обиден от шегата на Путин за подкрепата на

...
Тръмп беше обиден от шегата на Путин за подкрепата на
Коментари Харесай

Тръмп е обиден от подкрепата на Путин за Камала Харис

Тръмп беше " афектиран " от шегата на Путин за " поддръжката " на Камала Харис на изборите в Съединени американски щати

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Доналд Тръмп разяснява ироничното изявление на съветския президент Владимир Путин за „ поддръжката “ на съперничката му на изборите Камала Харис.

Тръмп сподели, че „ познава добре Путин “, който „ неотдавна поддържа Камала “. „ Бях доста афектиран от това. Чудя се за какво поддържа Камала? Той е шахматист “, цитира думите му ТАСС .

Той не изключи, че Путин е приказвал " с усмивка ". Тръмп сподели: „ Трябва ли да се смущавам за това? Не! " – съобщава РИА Новости .

Освен това Тръмп още веднъж съобщи, че в случай че той беше президент на Съединени американски щати, ескалацията на украинския спор е щяла да бъде избегната.

Да напомним, че Путин, говорейки на пленарна сесия на Източния стопански конгрес, иронично съобщи, че Русия, откакто актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън беше „ отхвърлен “ от президентската конкуренция, „ поддържа “ неговия правоприемник Камала Харис. Шегата на Путин обърка Тръмп. „ Не знам какво тъкмо да кажа в тази връзка. Не разбирам дали съм афектиран, или, в противен случай, той ми направи услуга “, сподели той.

Превод: ПИ

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед27412Доц. Атанас Мангъров за трагичното положение на българското здравеопазванеАлтернативен Поглед26456Доц. Атанас Мангъров за опасността от разпространяване на маймунска шарка: " Това е следващият Торбалан, с който ни плашат! " Алтернативен Поглед24384Румен Петков: Това, че сплотяващата се левица е опасност за Борисов и борисовщината е разбираемо за всичкиАлтернативен Поглед23814Румен Петков: Европа е унизена! Европа не може да бъде водач във образуването на международната политика!Алтернативен Поглед33225Александър Песке: В Германия партиите от ръководещата коалиция към този момент треперят от страхАлтернативен Поглед869810Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед236624Д-р Христо Лафчиев: Само за договорката за новите нуклеарни блокове в АЕЦ " Козлодуй " ние ще загубим 50 милиарда $  Георги Марков, тройната коалиция на светофара, Източна Германия, 10%, локални избори  Георги Марков, тройната коалиция на светофара, Източна Германия, 10%, локални избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР