Тракторите и земеделците остават в района на Долни Богров в

...
Тракторите и земеделците остават в района на Долни Богров в
Коментари Харесай

Земеделците в изчакване. Искат да видят съдържанието на меморандума

Тракторите и земеделците остават в региона на Долни Богров в очакване наличието на меморандума с държавното управление да стане явен.

26-те организации, които трети ден чакат решението на управляващите са разграничени в позициите си – едни желаят да се изчака, а други приканват към продължение на митингите.

По проект в 5:00 часа тази заран тракторите трябваше да тръгнат към жълтите павета, само че малко преди среднощ стана ясно, че тежките машини ще останат на паркинга на Долни Богров до подписването на меморандум с властта.

„ Изслушахме предложенията на държавното управление, обсъдихме ги. Снощи до среднощ продължаваха полемиките. Очакваме всичко да бъде показано под формата на меморандум, с точни параметри. Чакаме финансовият министър да даде бюджет по програмата de minimis и да се обясни интервалът, за който ще бъде наложена възбрана за импорт на избрани култури, до момента в който се създаде квотен режим. В 10 ч. се събира Инициативният комитет, с цел да решим по какъв начин ще действаме “, съобщи, заяви Симеон Караколев от Българска земеделска камара за Нова телевизия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР