Тръгваме с голям заряд за тези избори, защото на нас

...
Тръгваме с голям заряд за тези избори, защото на нас
Коментари Харесай

Отборът на ГЕРБ в Пиринско: Тръгваме за голяма победа, а не просто да сме първи по резултат

Тръгваме с огромен заряд за тези избори, тъй като на нас към този момент не ни е забавно да сме първи и да бием, желаеме разликите този път в Благоевград да бъдат обилни, това сподели евродепутатът и водач на регионалната организация на ГЕРБ в Пиринско Андрей Новаков при регистрацията на листата на партията в РИК-Благоевград.

 „ Предният път бихме с 15% повече, в този момент желаеме 20% и да имаме пет мандата.

Защото концепцията е да спечелим задоволително на национално равнище, че да се образува държавно управление Хората към този момент не се интересуват от успеха на този или оня, те желаят страната най-сетне да почне да се ръководи съществено и да има предвидимост, тъй като на всички им е пристигнало до гуша от високи цени, висока инфлация, от безработица. Ние знаем по какъв начин да изкараме страната от рецесията, сподели още той.

„ Ние ще работим за това да се образува работещо държавно управление, да се успокоят политическите пристрастености, ще даваме решения, а няма да политиканстваме. Ще водим положителна акция и няма да слагаме черти, няма да чегъртаме никой. Това пък сподели лидера на листата на ГЕРБ в Пиринско Росен Желязков.

ГЕРБ записва цялостна листа, в която има представители на общините в района, има и нови лица, младежи, на които  се разчита за нова сила и  нови хрумвания.  Последен в листата още веднъж е Стефан Апостолов от Симитли, който постоянно печели рекордни преференции и излиза първи по резултат. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР