>Тръгнахме в събота в 9:30 ч. сутринта. Пристигнахме на сърбо-хърватската

...
>Тръгнахме в събота в 9:30 ч. сутринта. Пристигнахме на сърбо-хърватската
Коментари Харесай

Кошмарно пътуване с автобус за българи, които се връщат на работа във Франция

>
Тръгнахме в събота в 9:30 ч. сутринта. Пристигнахме на сърбо-хърватската граница в 18:12 ч. Между Сърбия и Хърватия стояхме 8 часа, в 2:20 ч. минахме хърватската граница, влязохме в Хърватия и в 2:30 ч. рейсът към този момент беше негоден. Останахме посред пътя, изтеглиха ни до близка бензиностанция и там останахме в рейса, описа в предаването " Тази заран " по bTV Анка Стоянова, която е измежду пасажерите.

Новият рейс дойде в 18:30 ч., т.е.  на бензиностанцията престояхме 17 часа, защото тръгнахме в 19:30 ч., добави тя.

Вторият рейс, който ни изпратиха, също се скапе, откакто влязохме в Словения, акцентира Анка Стоянова. По думите ѝ водачите са се справили с повредата и още веднъж са тръгнали на път. Тя акцентира, че в новия автобус парното не работи и пасажерите безусловно са " опаковани ". " Всички стоим и мръзнем ", сподели Анка Стоянова. В момента рейсът пътува и е в Италия.

По думите ѝ половината пасажери са за Лион и никой не ги е предизвестил, че ще минат по различен маршрут, при който има към 1000 км в допълнение.  

След приемане на информация за казуса е изпратен авариен рейс. Превозвачът е реагирал с напредването си съгласно метеорологичната конюнктура в Европа – сняг и ниски температури, и обстановката по граничните пунктове, сподели Весела Смилец – шеф " Връзки с обществеността " на " Юнион Ивкони ".

Тя акцентира, че рейсовете на компанията са много нови. Смилец няма и информация в изпратения втори рейс да няма парно.

" Напротив, знам, че пътуването продължава добре макар закъснението. Преди половин час са били по маршрут малко след Венеция ", посочи тя.  По думите ѝ пасажерите са били настанени на топло място и на два пъти им е била раздавана храна и вода. Получавали са и навреме информация.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР