Трагична смърт помрачи Ивановден в Банско и Добринище. Малко след

...
Трагична смърт помрачи Ивановден в Банско и Добринище. Малко след
Коментари Харесай

Баща на две деца се обеси навръх имения си ден в Банско

Трагична гибел помрачи Ивановден в Банско и Добринище. Малко след среднощ на 7 януари млад мъж постави завършек на живота. 36-годишният Иван Гълъбов от гр. Добринище се е обесил на балкона на жилището си в гр. Банско, където живее със брачната половинка и двете си деца на 5 и 6-години, оповестяват от полицията, представени от viaranews.com.

Нищо не е предвещавало нещастието, споделят негови близки. Вечерта на Йордановден Иван бил с другари на почерпка, само че както нормално, той съвсем не пил, вдигнал единствено наздравица с чаша бира. Единственият намек за страшната покруса били думите пред жена му, че няма да честват Ивановден. Само след час, тя намерила брачна половинка си, висящ на въжето, само че към този момент било невероятно да бъде върнат към живота.

Засега, проверяващите не са открили никакви аргументи са довели младия мъж до съдбовното решение да постави завършек на живота си. Съгражданите му от Добринище и приятелите му от Банско го разказват като доста добър, непретенциозен и трудолюбив човек, подготвен да помогне безкористно на всеки. Иван Гълъбов е бил и доброволец към Планинска избавителна работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР