Трагична изповед на дъщерята на шофьора в катастрофата край СвогеТози

...
Трагична изповед на дъщерята на шофьора в катастрофата край СвогеТози
Коментари Харесай

Трагична изповед на дъщерята на шофьора в катастрофата край Своге

Трагична изповед на дъщерята на водача в злополуката край Своге
„ Този бус стана ковчег за всички - и за живите и за умрелите “, сподели дъшерята на Григор Григоров, управлявал рейса в злощастната злополука край Своге, Здравка.

От събота вечерта фамилията на водача оплаква жив човек и се моли за заслужено наказване. Неговата щерка Здравка е единственият човек, на който Григор звъни минути след нещастието, съобщи бТВ.

“Tой ми сподели: Здравче, случи се най-лошото. Много тежка злополука, служителите на реда споделят, че има жертви, карат ме към ИСУЛ ”, спомня си през сълзи дъщерята на Григоров.

Здравка вижда татко си пред болничното заведение. И не може да познае най-близкия си човек.

Не беше добре душевен. Гледаше в една точка. Той сподели - за мен животът беше до тук. Свърши! Просто скърбя. Но той ми е татко, не може да поеме цялата виновност ”, добавя Здравка.

Дъщерите на Григоров описват, че татко им возил групата повече от 8 години и всяко едно пътешестване е запечатано със фотоси. Според тях те са били като семейство, а той е знаел проблемите и заболяванията им.

„ В момента фокусът е върху баща. А не върху това, че някой не си е приключил работата или някой е прибрал пари, с цел да има в този момент толкоз доста жертви. Всички са жертви на една небрежност ”, показва Здравка.

Надеждата на фамилията в този момент е Григоров, който единствен е упрекнат за нещастието, да не остане и единственият осъден.

Често и дамата до Григоров пътувала на екскурзии с него и споделя по какъв начин той подготвял рейса за всяко пътешестване.

„ Щом чуе някакъв звук (тука нещо ми чука в ляво), незабавно отива в сервиз и го оправя. Колите постоянно като тръгне би трябвало да са в ред ”, сподели Христина Банкова.

„ Аз не мога да ги помоля да му простят, че са изгубили околните си. Просто ги апелирам да бъдат обективни. Да бъдат милостиви, просто да бъдат милостиви към него ”, добави Здравка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР