Трагичен инцидент се случи в американския щат Флорида, където малък

...
Трагичен инцидент се случи в американския щат Флорида, където малък
Коментари Харесай

Дете загина, след като самолет се заби в автомобила на майка му

Трагичен случай се случи в американския щат Флорида, където дребен аероплан се заби в движещ се автомобил, предадоха американските медии.

На улица в град Пемброук Пайнс движещ се джип с майка и детето ѝ вътре бяха ударени от шестместен аероплан – на стотици метри от пистата на локалното летище. Двама души (пилот и пасажер) от самолета са починали на място, а по-късно е умряло и момчето, возещо се в автомобила. Майката е била избавена.

Трагичният случай бе сниман от камерите на една от къщите, покрай които самолетът удря автомобила. Федералният служби са почнали следствие по случая. Местни жители споделят, че непрекъснато живеят в паника, тъй като доста постоянно самолети прелитат ниско поради намиращото се наоколо летище.

Момчето е било откарано в болница незабавно след случая, само че по-късно е умряло. Общият брой на жертвите е 3. На видеото се вижда, че незабавно след конфликта с автомобила, дребният аероплан се възпламенява. Това не е първият сходен съдбовен случай до летище „ Норт Пери”. Свидетели на конфликта споделят, че са чули мощна детонация.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР