Трагичен инцидент на бул. Александър Стамболийски“ в Пловдив.Колоездач загина на

...
Трагичен инцидент на бул. Александър Стамболийски“ в Пловдив.Колоездач загина на
Коментари Харесай

След фаталния инцидент в Пловдив: Кой носи отговорност за смъртта на мъжа, паданал в шахта

Т рагичен случай на бул. „ Александър Стамболийски “ в Пловдив. Колоездач почина на място, откакто падна в необезопасена шахта.

Сигнал за съдбовния случай е подаден в 15:40 ч в неделя. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че служители на реда и пожарникари са извадили безжизненото тяло на велосипедиста. Все още самоличността му не е открита, само че очевидно той е на към 60-65 години.

В зоната от две години текат ремонтни действия по пътното платно. И от двата му края са сложени железни уреди, които да попречват минаването през ремонтните действия, само че тук-там те са компрометирани и колоездачи и водачи минават през тях, предава.

Кметът на регион „ Южен ” Атанас Кунчев посочи, че ремонтните действия не са на общината и препрати отговорността към ВиК, които са възложители на ремонта.

Te обаче подчертаха, че причинител на ремонта е столична компания. По думите на Тихомир Кръстев, който е шеф на строителната компания, шахтата била обезопасена. Той съобщи, че постоянно заградителните пана и пътните значи били обекти на обири.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР