Трагедията в семейството на починалото момиче в 96-о СУ Анаис

...
Трагедията в семейството на починалото момиче в 96-о СУ Анаис
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Това ли е причината за смъртта на момичето в “Люлин”? Шокиращи разкрития…

Трагедията в фамилията на умрялото момиче в 96-о СУ Анаис Ангелова е огромна. По непотвърдени данни 17-годишната ученичка е умряла откакто си глътнала езика. Освен това тя е имала и остарели болести, които евентуално са едан от аргументите за съдбовния край, разяснява Пик.

По последна информация тя е възпитаничка на Професионалната гимназия по туризъм в Банкя, където през днешния ден министър Красимир Вълчев е разпоредил да влязат психолози. Те ще работят с децата, които са в потрес и не могат да повярват, че слънчевата им другарка си е отишла без време.

„ Много противен случай, показвам съболезнования на родителите. Екип от психолози ще подкрепи съучениците ѝ “, сподели министър Вълчев.

Припомням, че момичето умря нощес в двора на 96-о СУ в жк. “Люлин”. В 20:09 часа се получава сигнал на тел. 112 за паднало момиче в двора на учебното заведение. От Спешна помощ са безапелационни, че са били на мястото на 11-та минута, само че екипът само е установил гибелта на Анаис. Майка й пристигнала преди медиците, а детето й умряло в ръцете.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР