Трагедията след терористичния акт в Барселона продължава. По последни данни

...
Трагедията след терористичния акт в Барселона продължава. По последни данни
Коментари Харесай

Извънредно! Очевидци на ада в Барселона изпратиха за БЛИЦ брутално ВИДЕО , гледката е меко казано страшна!

Трагедията след терористичния акт в Барселона продължава. По последни данни починалите са 13, а ранените над 20. В редакцията на БЛИЦ медията ни получи от четец покъртително видео от мястото на случая, което не е за хора със слаби сърца и разказва какъв брой страшна е гледката в курортния град.

В същото време управляващите в Барселона откриха паспорт в микробуса, с който е осъществено нападението.

Паспортът, който е открит, е на испански жител с арабско фамилно име.

Шофьорът на микробуса е избягал и сега се търси. Официални източници потвърдиха, че микробусът е бил нает от мохамеданин, оповестява сп.Intervíu. По непотвърдена информация става въпрос за мароканец.

Според " Периодико " водачът на микробуса се е укрил в турски ресторант и е допустимо да е взел заложници. Ройтерс оповестява, че в ресторанта са се барикадирали двама въоръжени мъже, само че към този момент не е ясно дали те са били в микробуса. Според " Периодико " от заведението са се чули изстрели.

Според информация на Агенция Франс Прес обвиненият за нападението на една от най-оживените улици в Барселона, се е барикадирал в локален бар. „ Един от нападателите е притиснат в бар “, съобщи източник от полицията, който отхвърли да бъде назван.

Полицията в Барселона моли всички да употребяват обществените мрежи, с цел да уведомят околните си, че са добре и не са потърпевши при нападението, с цел да се избегне срив в телефонните мрежи. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР