Трагедията се е случила вечерта на 10 юни в Подмосковието

...
Трагедията се е случила вечерта на 10 юни в Подмосковието
Коментари Харесай

Мотовлогър загина при трик на оживено шосе

Трагедията се е случила вечерта на 10 юни в Подмосковието в Русия, оповестяват международните издания. Мотоблогърът Артьом Болдирев, прочут под псевдонима Болт, решил да тества ориста си и да опита нов метод на шофиране - с краката си. Мотористът записал ексцентричната си постъпка на видео, което изпратил на собствен другар.

На фрагментите се вижда по какъв начин 33-годишният мъж ръководи мотоциклета с краката си, а скоростта е над 100 км / ч.

Няколко часа откакто видеото било записано, Артьом лежал мъртъв на шосето. Мотористът умрял на място, откакто на висока скорост се врязал в камион на 68-ия километър от пътя М4.



Съдейки по фрагментите, в този миг Болдирев е карал мотоциклета си в дясната лента и управлявал с крайници, снимайки това което се случва на камерата.



В някакъв миг нещо се объркало и мотоциклетистът се блъснал в тежката машина. Според очевидци, от мощния удар, той е паднал от мотоциклета на пътя и е умрял на място. Те също по този начин означават, че мъжът е бил без защитна екипировка и се движел с висока скорост.От мотоциклета останала единствено купчина метал. ауто.блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР