Трагедията със смъртта на 66-годишния затворник Димитър Маркуча, убит след

...
Трагедията със смъртта на 66-годишния затворник Димитър Маркуча, убит след
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЯ: 9 трупа в Бургаския затвор за 3 месеца. Трагедията с Маркуча е върхът на айсберга

Трагедията със гибелта на 66-годишния пандизчия Димитър Маркуча, погубен след свиреп побой от рисковия рецидивист от Сливен Стефан Петев Петков в Бургаския затвор, е единствено върхът на айсберга, рапортува пред Narod.bg източник от Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията ” (ГДИН), ръководена от основен комисар Ивайло Йорданов.
Оказа се, че единствено за 3 месеца в интервала към злокобната гибел на някогашния играч по битка Горан Горанов, безусловно сварен жив зад решетките с пара, нагрята до 140 градуса, са издъхнали общо 9 лишени от независимост.
Информацията, обаче, прозорливо е спестена от шефовете на ГДИН, призна служителят под пагон.
„ Един умря от хапчета, смесени с нескафе, различен издъхна в коридора минути преди да го освободят след края на присъдата, трети часове след Нова година, трупът заставам до сутринта в спалното, четвърти с доживотна почна да прави сапунка, падна и повече в никакъв случай не го видяхме ”, върна лентата информаторът.
Зад решетките си никой, мреш като куче и дори не оповестяват на околните ти, имало е случай да забранят на лишен от независимост да погребе майка си, разкри гаври от кухнята служителят на ГДИН.
Затворът в Бургас е високомерен от безредица, за която чиновниците в системата винят шефа на ГДИН Ивайло Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР