Трагедията с умъртвеното дете и намушката му майка потресе Пловдивското

...
Трагедията с умъртвеното дете и намушката му майка потресе Пловдивското
Коментари Харесай

Бившият кмет на селото с намушканите майка и дете: Не съм виждал бащата отдавна

Трагедията с умъртвеното дете и намушката му майка потресе Пловдивското село Желязна. Хората плачат и недоумяват, демонстрира Нова тв:

" Вчера към 9 часа се е разиграла нещастието, майката е облякла момиченцето в пазнична рокля, подготвила го е за вчерашния първи юни, когато по неразбираеми аргументи е взела кухненския нож, намушкала е детето над 10 пъти, след което е пробвала да се самоубие. Хората в селото са шокирани от случилото се ", напомня кореспондент на мястото. 



" Кротко и почтено дете, повече не мога да приказвам... Много хубаво момиче, приключи висше, гледаше си детето с огромна обич. Шокирана съм... " - разясняват съседите. 

" Вчера сутринта ми се обадиха служителите на реда за случая и аз отидох на мястото, бях извиката и присъствах на самия оглед ", споделя кметът на селото Валентина Узунова.



Засега няма да разясня, тъй като се води разследване и ми е неразрешено да приказвам, само че това, което е известно в медиите, това знам и аз. Всички сме шокирани от новината, не знаехме, че може да се случи, не знаем повода. Бяхме организирали празник по случай първи юни, само че за жалост го отменихме. Детенцето учеше в Пловдив, първи клас приключи. Те са финансово добре. Никой не е идвал при мен да желае подпомагане, да има недоволства за тормоз. Тя е безработна сега, преди работеше в магазин. Бащата не е идвал. Не го знам. Не е редно да разясня персоналния живот. Не знам да е имала психологични проблеми. " - добави кметицата.

Димитър Ханджиев е бил 4 мандата кмет на селото. Днес през сълзи той споделя: Познавам майката от дребна. Тя си е ученолюбиво дете и по този начин си продължи до края. За нея нищо неприятно не мога да кажа. На Лазаровден детето лазаруваше с децата. Познавам фамилията. Не мога да си обясня, някакви фамилни аргументи не знам, те са положително семейство, учудени сме цялото село. 
Бащата не детето не съм го виждал в селото, той си имаше къща тук на дядо му, мислех, че живеят дружно, само че тя си е живеела тук. "

30-годишната жена е в интензивното поделение с заплаха за живота. Разследващите работят по случая.  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР