Трагедията ни е, че допускаме проблемите в България да се

...
Трагедията ни е, че допускаме проблемите в България да се
Коментари Харесай

Петър Никленов: Трагедията е, че проблемите в България се решават от телефона на Борисов

Трагедията ни е, че позволяваме проблемите в България да се вземат решение от телефона на Борисов. Това сподели в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ по Евроком пловдивският бизнесмен Петър Никленов, притежател на ФК „ Векта “, който продължава правосъдната си борба да стопанисва базата на футболната школа под тепетата, само че под ударите на административната машина.

„ Познавам се с Бойко Методиев Борисов още откогато беше основен секретар. Посрещали сме го, дружно сме играли футбол, децата са играли с него. Той е осведомен за дивотиите, които се правят от страна на Иван Тотев. Въпреки че Борисов има опция, просто беше въпрос на един телефон, той не приключи това безчинство. Когато приказваш за морал, би следвало да покажеш подобен. За какъв морал приказваме от страна на Борисов, в случай, че той позволява това безчинство? “, чуди се той.

„ Аз съм един от дребното хора, които скапват дисциплината и вместо да си закупувам коли, вили и къщи, аз влагам доста пари в клуба. Всички хора, които бяха ангажирани с тима спомогнаха той да се трансформира в оазис, той се трансформира в една от спортните емблеми на Пловдив. „ Векта “ беше един от най-силните клубове в България, беше противен противник и за софийските школи, изясни Никленов.

„ За мен децата са идея. Те нямат друга опция да станат мъже, с изключение на спорта. Всичко беше прелестно, до момента в който не се сблъскахме с персонални ползи на една група хора към лицето „ Маминия “ (кметът Иван Тотев) “, добави предприемачът.

„ През 2006 година „ Векта “ влезе във притежание на парцела, върху който тренира. Върху цялото начинание съм вложил над 1 млн. лв.. Съществува акт номер 128 от 1998 година, който е за обществена общинска благосъстоятелност. Според него Община Пловдив се пробва да се легитимира върху противоречив терен, който е от 82 декара, техният акт е за 76 декара. Актът е по закон от 1997 година Всеки един акт си има съответните реквизити, а в този е написано Община Пловдив. Няма по какъв начин да се базират на този акт, който е за държавната обществена благосъстоятелност, а те да пледират, че е общински “, описа той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР