Трагедия във врачанско училище. 13-годишна ученичка внезапно почина тази сутрин

...
Трагедия във врачанско училище. 13-годишна ученичка внезапно почина тази сутрин
Коментари Харесай

13-годишна ученичка почина в училище във Враца

Трагедия във врачанско учебно заведение. 13-годишна ученичка ненадейно умря тази заран в класната стая. Всички данни сочат, че става дума за трагичен случай.

Враца

Инцидентът става в междучастието след първия образователен час, описа шефът на учебното заведение. Седмокласничката сяда на стола на учителя пред дъската и стартира да беседва по телефона.
Виктор Кръстев, шеф на СУ " Христо Ботев " -Враца: Говори с майка си по телефона и единствено издава мощен тон - ох!, пада по очи на катедрата и незабавно пада по очи на пода. Незабавно дете изтичва на втория етаж да извика здравното лице, което в границите на една минута се качва в стаята.
Медицинският експерт на учебното заведение установи неналичието на пулс и дишане. Веднага е подаден сигнал на 112 и е извикана незабавна помощ, която идва след 8 минути. Те разполагат с нужната инсталация и екип от двама кардиолози.
Антоанета Цветкова, медицински експерт: Дойде първият екип, стартира реанимация, втора кола за спешна помощ пристигна, един час продължи. Това се прави, до момента в който се появи сърдечна активност и пулс, дишане непринудено. Не се появи.
Системата за видеонаблюдение на учебното заведение е записала по минути и секунди случая. Материалите са конфискувани от прокуратурата и е почнало следствие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР