Трагедия във Франция след празненствата по случай класирането на Алжир

...
Трагедия във Франция след празненствата по случай класирането на Алжир
Коментари Харесай

Трагедия по време на алжирските празненства във Франция

Трагедия във Франция след празненствата по случай класирането на Алжир за полуфинал в Купата на африканските народи, написа " Сън " . Привърженик на " пустинните лисици " е предизвикал злополука. Той изгубил надзор над автомобила си в южния град Монпелие и блъснал семейство на тротоара. На място е починала 42-годишна жена, а едногодишното ѝ бебе е с тежки пострадвания и заплаха за живота. 17-годишната ѝ щерка е с голям брой фрактури на долните крака.

Полицията в Париж пък е употребила сълзотворен газ, с цел да успокои група алжирски почитатели, които са изразили бурно насладата си от триумфа против Кот д'Ивоар. Инцидентът е станал на една от централните улици във френската столица. 44 души са били арестувани.
Дузпи класираха " пустинните лисици " на полуфинал (ВИДЕО) Алжир отстрани Кот д`Ивоар и продължава да мечтае в Купата на африканските народи
Алжирците стигнаха до полуфинала след трагичен триумф след дузпи. Нападателят Багдад Бунеджа изживя доста прочувствено осъществяването на ударите от бялата точка, като плака от самото начало. В началото на второто полувреме той изпусна дузпа и се усещаше като основен провинен за това, че Алжир не завоюва още в постоянното време.

Всички в родината му не престават да мечатят да вдигнат за повторно Купата след 29-годишно очакване.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР