Трагедия в Кърджали. 10-годишно дете почина след като му прилошало

...
Трагедия в Кърджали. 10-годишно дете почина след като му прилошало
Коментари Харесай

10-годишно дете почина след като му прилошало в училище в Кърджали

Трагедия в Кърджали. 10-годишно дете умря откакто му прилошало в учебно заведение. Трагедията се е разиграла малко преди началото на първия образователен час през днешния ден, оповестява „ 24 часа “. Детето е припаднало в класната стая.

От учебното заведение извикали кола за спешна помощ, с която детето било откарано в болница. Там лекари реанимирали детето, само че все пак то умряло.

„ Все още не разполагам с информация по случая. Директорката на учебното заведение ми се обади по телефона и ме уведоми за случилото се. Каза, че дете от четвърти клас е било откарано с кола за спешна помощ, а по-късно й се обадили, че е умряло “, сподели шефката на Инспектората по образованието в Кърджали Демитра Мирянова.

Дете докарано от екип на ЦСМП в незабавното поделение на МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски “АД в безсъзнание, без дихателна и сърдечна активност, оповестиха от болничното заведение. Веднага е стартирана реанимация от 3 анестезиолози и 3 кардиолози. Детето е признато в ОАИЛ,където реанимацията е траяла още към час. Въпреки всичко детето е умряло без да възвърне дишане и сърдечна активност, споделиха още от болничното заведение. От там допълниха, че е назначена съдебно–медицинска експертиза.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР