Трагедия в Испания навръх националния празник в страната. Военен самолет

...
Трагедия в Испания навръх националния празник в страната. Военен самолет
Коментари Харесай

Трагедия в Испания навръх националния празник, самолет участвал в парада, се разби

Трагедия в Испания точно на националния празник в страната. Военен аероплан се разруши, откакто взе участие в парада в Мадрид във връзка празника.

„ Мога да потвърдя, че самолетът се е разрушил ", съобщи представителят на Министерството на защитата на страната, без да е в положение да посочи дали има жертви при случая. По-късно в. „ Ел Паис " заяви, че водачът не е съумял да катапултира и е умрял.

Инцидентът е станал, когато водачът се е прибирал от парада, доста покрай военновъздушната база Лос Янос до град Албасете, където е трябвало да кацне. Това е един от четирите изтребителя „ Юрофайтър ", който взе присъединяване в честването на празника. Самолетът е паднал на открита повърхност, само че в доста огромна непосредственост до един от огромните градски паркове на Албасете, в който при празници като днешния се събира забележителен брой хора.

Все още не се оповестяват даже версии за злополуката, а в реалност още няма и публично удостоверение за гибелта на водача.

Тазгодишният церемониал в Мадрид, на който участваха крал Фелипе и кралица Летисия, се организира на фона на политическата рецесия, откакто в Каталуния на 1 октомври бе извършен референдум за самостоятелност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР