Трагедия с невръстно дете се е разиграла в свищовското село

...
Трагедия с невръстно дете се е разиграла в свищовското село
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ: Двумесечно момиченце се задуши в леглото между родителите си

Трагедия с невръстно дете се е разиграла в свищовското село Александрово. Бебе се е задушило, заспало сред родителите си в леглото. В нощта против неделя двумесечното момиченце плакало доста и майката го поставила да спи сред нея и брачният партньор и. На разсъмване обаче майката и бащата разкрили кърмачето безжизнено.

Семейството е ромски генезис и има още шест деца. В къщата царува невъобразима бедност.

За случая е сигнализирана полицията.По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателния кодекс за ликвидиране, с оглед установена гибел. Това заяви Илиян Благоев, представител на Окръжната прокуратура във Велико Търново.

“При първичните неотложни дейности при огледа и разпитите, няма следи от травматични увреждания и насилствена гибел на момиченцето. Става дума за трагичен случай. В злощастната нощ детето е било със хваната в завивките глава, повърнало е като е асперирало кърма и се е задушило”, допълниха проверяващите.
Това е открито при осъществената аутопсия на тялото на бебето в МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов” във Велико Търново.

Работи се по няколко версии за повода за гибелта на бебето – родителска немарливост, болест, настъпил случай.Родителите не са арестувани.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР