Трагедия разтърси областния център днес сутринта. 4-годишно детенце с ключове

...
Трагедия разтърси областния център днес сутринта. 4-годишно детенце с ключове
Коментари Харесай

Трагедия разтърси областния център! 4-годишно дете с ключове на вратлето, алармира за смъртта на майка си 

Трагедия раздруса регионалния център през днешния ден сутринта. 4-годишно детенце с ключове от апартамент на вратлето, намерено пред вратата на къща, привлякло вниманието на инцидентни минувачи. На въпроса за какво стои на открито, къде е майка му, детенцето показало, че майка му си е вкъщи. На място неотложно е извикан екип на полицията, научи Struma.com.

Полицаите се качили дружно с детето в жилището, където зад вратата, паднала,е открита мъртва 48-годишна жена. Причината за гибелта и до този миг била незнайна, по тази причина са призовани криминалисти, които да проведат следствие. След разпити на близки, родственици и познати е открито, че дамата е имала здравословни проблеми в последно време.

Предполага се, че повода за гибелта и е инфаркт. Илияна Г. има три деца, щерка и е в чужбина. Тя поискала на майка и да бъде направена аутопсия, защото има подозрения, че гибелта и не е естествена. Трупът е закаран за аутопсия, която ще бъде осъществена откакто дъщерята се прибере. с 4 годишното дете, което е от втория брак на Илияна с руснак, работят психолози от ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград. В момента търсят татко му, с цел да му оповестят за случилото се. Трагедията е огромна, гибелта на Иляна изненада всички, които я познават.

Г. Георгиев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР