Трагедия разтърси Мездренско вчера, научи BulNews.bg. Самотно живеещ мъж от

...
Трагедия разтърси Мездренско вчера, научи BulNews.bg. Самотно живеещ мъж от
Коментари Харесай

Трагедия! Самотник от Врачанско се обеси заради крайна мизерия

Трагедия раздруса Мездренско през вчерашния ден, научи BulNews.bg. Самотно живеещ мъж от село Игнатица е поставил завършек на живота си, като се обесил. Според локалните повода за съдбовното решение на техния съселянин е последна беднотия и задължения.
Тялото на 58-годишния Радослав Ангелов е намерено към 19 часа нощес в двора на родния му дом в местността "Султанкин рът ". Той бил висящ на въже под заслон за дърва. На ужасяващата находка се натъкнал кметът на селото Иво Костов. Той и Радослав били в близки връзки и селският отличник схванал, че нещо не е наред, откакто приятелят му не си вдигал телефона.
Костов незабавно се обадил в полицията и съобщил за случилото се. Пристигналите на място криминалисти не са открили следи от принуждение по натрупа и установили, че става дума за самоубийство.
Допреди година Радослав живеел дружно с татко си, който преди време работел като миньор и се издържали от неговата пенсия. След като татко му умрял, останал без средства за прехранване. Кметът на няколко пъти се опитвал да му откри работа, даже го уредил посредством свои другари предприемачи да стартира в Мездра и Зверино, само че изпадналият в последна потребност мъж се отказвал в последния миг - твърдял, че няма да се оправи, защото към този момент не бил първа младост.
Въпреки безработицата, Радослав продължавал да натрупа задължения. Преди няколко дни получил уведомление от телекомуникационна компания, на която бил клиент, че дължи повече от 1000 лева за телефон. Радослав се уплашил, че ще му вземат и дребното, с което разполага - бащината къща, и декларирал неколкократно пред свои познати, че ще постави завършек на живота си.
Тялото на мъжа е превозено за аутопсия в правосъдна медицина. Той ще бъде заровен в родното си село.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР