Трагедия до Подбалканския пътМомчетата с колела употребили алкохолВ катастрофата е

...
Трагедия до Подбалканския пътМомчетата с колела употребили алкохолВ катастрофата е
Коментари Харесай

Велосипедист загина, блъснат след купон

Трагедия до Подбалканския път
Момчетата с колела използвали алкохол

В злополуката е забъркан общински консултант

Велосипедист на 16 години почина, а негов другар е ранен, след злополука на пътя от павелбанското село Александрово към Подбалканския път.

Трагедията станала малко след 21,30 ч във вторник. Тогава лек автомобил “Субару”, каран от 32-годишен мъж застигнал и блъснал велосипедиста, блъснал и каруца с кон, карана от 24-годишен мъж. Според кметът на община Павел Баня Иса Бесоолу автомобилът бил управлавян от общинския консултант Зейнел Селяйдин. Едно от момчетата е починало, а друго е в болница.

Според осведомени младежите са използвали алкохол преди да подкарат велосипедите, нямали са светлоотразителни жилетки и са правели “осморки” по асфалта. Пътни служители на реда открили, че цялата група минути преди този момент е била в механа в Александрово, а в каруцата имало няколко каси с бира. Талигата не е била боядисана с жълт цвят, няма наложителния регистрационен номер, никой от возещите се в нея не е бил с жилетка, сподели Иса Бесоолу и подсети, че още през предходната година е подписал заповед, с която не разрешава сходни транспортни средства да употребяват основния път след 20 часа. Шофьорът на колата бил с негативен тест за алкохол.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР