Трафикът на бебета е глобален проблем, но в Грузия, която

...
Трафикът на бебета е глобален проблем, но в Грузия, която
Коментари Харесай

Близначките, откраднати и продадени при раждането си, които се откриха чрез TikTok

Трафикът на бебета е световен проблем, само че в Грузия, която е руска страна сред 1970 година и 2006 година, е изключително наболял. Смята, че през последните над три десетилетия в източноевропейската страна хиляди новородени деца са били отнемани от фамилиите си и трафикирани на черния пазар.
 Близнаците, които се родиха в разнообразни дни и години
Близнаците, които се родиха в разнообразни дни и години

Това фамилията очевидно си има традиция

За страдание се оказва, че подобен е казусът и с Ейми и Ано. След раждането им през 2002 година майка им Аза изпада в кома и единствено дни по-късно момиченцата са откраднати от болничното заведение и продадени на разнообразни фамилии. Така близначките остават разграничени повече от 22 години. Но ориста ги събира още веднъж посредством обществените мрежи.

Пред BBC Ейми споделя, че за първи път е заподозряла, че може да има близначка през 2014 година Тогава тя е още на 12 година и вижда, че в предаването Georgia`s Got Talent взе участие момиче, с което доста си наподобява. След като пита родителите си на какво може да се дължи удивителната им аналогия, на Еми просто ѝ е казано, че всеки човек си има двойник.

Няколко години по-късно, през ноември 2021 година обаче другата близначка - Ано, попада на видео в TikTok, в което момиче с съвсем същата като нейната осанка, си прави пиърсинг на веждата.

Двете се свързват и стартират да си поддържат връзка посредством Фейсбук и в последна сметка се уговарят да се видят онлайн.

" Беше като да се видя в огледало, безусловно същото лице, безусловно същия глас. Аз съм тя и тя е аз ", спомня си Ейми.

След това девойките съпоставят свидетелствата си за раждане и откриват, че в действителност са родени в една и съща болница, макар че виждат, че рождените им дати са записани със седмици разлика.

Убедени, че двете са близначки, те вземат решение да признаят на фамилиите си, че са се разкрили. А родителите им в последна сметка им удостоверяват, че са осиновени.

Ейми и Ано съумяват даже да открият биологичната си майка. Срещат се с нея в Германия и даже схващат, че имат още една сестра.
 Сафина Намуквая - дамата, която на 70 години роди близнаци
Жената, която на 70 години роди близнаци

Една забавна история от Уганда

Към момента обаче управляващите в Грузия не са се задействали по случая на Ейми и Ано.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР