Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) е интензивен, показват

...
Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) е интензивен, показват
Коментари Харесай

Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е интензивен

Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) е натоварен, демонстрират данните на Главна дирекция " Гранична полиция " към 18:00 ч., оповестени на интернет страницата на дирекцията.

На границата с Румъния трафикът е натоварен за товарни коли на пунктовете " Кардам " и " Русе " на излаз от страната, а на граничния пункт " Видин " - за леки коли в двете направления. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се реализира в една лента поради ремонт. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Гърция трафикът е натоварен за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " на вход от страната. През граничните пунктове  " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " на вход за леки коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли би трябвало да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Турция трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излаз от страната.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР