Трафикът, който е замерен към 2021 г., е около 5

...
Трафикът, който е замерен към 2021 г., е около 5
Коментари Харесай

Шефът на АПИ очаква троен трафик след пускането на тунел под Шипка

Трафикът, който е замерен към 2021 година, е към 5 000 коли за 24 часа. Очаква се трафикът да бъде повишен от тежкотоварните, над 90% и от леки – над 50 % да се усили, като замерванията и изчисленията, които са направени, е откакто планът бъде приключен трафикът да се усили до над 10 000 транспортни средства за 24 часа. Увеличението ще е двойно, съвсем тройно. Това сподели на брифинг ръководителят на УС на АПИ Тодор Василев.

За прекосяване през тунела ще се заплащат ТОЛ такси.

Той се обърна към строителите и ги помоли да работят качествено по този начин, че работата да бъде приключена в период. „ След толкоз години всеки ден и месец е все по-болезнен. Трябва да се постараем да дадем на цяла България този обект. Искам да помоля надзора да е непоколебим, само че обективен по този начин, че при завършването на обекта да можем да се гордеем с това, което сме създали “, добави Василев.

Представител на строителната компания „ Консорциум „ ПСВТ “ благодари на Тодор Василев за оказаното доверие. „ Нашият консорциум извърши предходните 4 стадия от обхода на Габрово с обща дължина 20 километра. За нас е предизвикателство да поемем и петия стадий. Смятаме, че ще отговорим на високите изкисвания, ще спазим периода и всички ще се гордеем с това, което ще бъде издигнато “, уточни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР