Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на част

...
Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на част
Коментари Харесай

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на част от граничните пунктове по границата с Румъния и Турция

Трафикът е натоварен за товарни коли на излаз на част от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция ". Информацията е настояща към 06:00 часа през днешния ден.

По границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин ", „ Кардам " и „ Оряхово ". На 23 и 24 март няма да има ограничаване за прекосяването на товарни коли през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак ". От 25 до 27 март в това число още веднъж ще бъде прекратено прекосяването на товарни моторни транспортни средства (МПС) над 3,5 тона от 09:00 до 19:00 часа заради осъществяването на строително-ремонтни действия по интернационален път I-9 на територията на Румъния в непосредствена непосредственост до граничния пункт, оповестиха от „ Гранична полиция ".

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излаз за товарни коли по границата с Турция.

По границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични пунктове. През „ Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е естествен на всички гранични пунктове по границата със Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

По границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични пунктове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР