Трафикът е интензивен на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)

...
Трафикът е интензивен на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)
Коментари Харесай

Важно за пътуващите: Натоварен трафик на някои от граничните ни пунктове

Трафикът е натоварен на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ - Министерство на вътрешните работи, на уеб страницата си. 

На границата с Румъния придвижването е натоварено на вход за леки и на излаз за товарни коли при ГКПП „ Кардам ", „ Дуранкулак " и „ Оряхово ".

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на граница със Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границите с Република Северна Македония и Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР