Трафикът е интензивен на ГКПП Кулата на изход товарни автомобили,

...
Трафикът е интензивен на ГКПП Кулата на изход товарни автомобили,
Коментари Харесай

Интензивен трафик на ГКПП Кулата-Промахон

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " на излаз товарни коли, предизвестиха от Главна дирекция " Гранична полиция ".

Затруднено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон " заради въведената от гръцките управляващи краткотрайна организация за поетапно ограничение на придвижването на товарни коли в двете направления.

И в края на предходната седмица обстановката беше сходна, само че в противоположната посока, съобщи " Фокус ". Тежкотоварни камиони изчакваха на опашка от най-малко 3 километра, с цел да преминат инспекциите и границата с България. Част от водачите на ТИР-ове, заредени с самообладание, бяха излезли от транспортните средства, с цел да се поразтъпчат.

Днес от ГДГП прецизират, че се прави ремонт на развалени сектори от пътните ленти за камиони и от време на време те минават единствено през една лента на вход и една на излаз. Ремонтните действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Промахон " ще продължат до 16.04.2024 година

През граничните пунктове " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР