Трафикантът е филм, вдъхновен от статия в The New York

...
Трафикантът е филм, вдъхновен от статия в The New York
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Трафикантът“

" Трафикантът " е филм, въодушевен от публикация в The New York Times, която излиза през 2014 година В нея се споделя историята на може би най-възрастния трафикант в историята - Лео Шарп.

Всичко стартира през 2005 година, когато интернет е към момента относително ново екзотично събитие. По това време Ърл Стоун (Клинт Истууд) към този момент от дълго време е деец от войната в Корея. Той е и от тези хора, които нямат филтър на езика, което обаче го прави извънредно обаятелен - най-малко от позиция на фена, само че не и на фамилията му.
 Снимка 403757

Към този миг за Ърл Стоун има една единствена пристрастеност в живота - развъждането на лилиуми, което той трансформира и в собствен бизнес. И той го обожава - толкоз, че слага работата и удоволствието от нея пред грижите за фамилията си. И с цел да не сме голословни, ще споменем, че пропуща сватбата на щерка си Ирис (Алисън Истууд).

Тук от 2005 година филмът прави скок в 2017 година Ърл е към този момент на 90 години, а интернет от дълго време към този момент не е никаква екзотика. Особено за възрастния човек, тъй като единственото, което е направила мрежата за него, е да съсипе дребния му цветарски бизнес.
 Снимка 403753

Ето по какъв начин и заради каква причина Ърл се оказва без семейство, на което да разчита и без работа, от която да се устоя.

И в този сериозен за него миг ориста му се усмихва. Той получава предложение за работа, която на пръв взор наподобява доста елементарна - да кара от точка А до точка Б, до момента в който в багажника има сак, за наличието на който не знае нищо. И Ърл се съгласява, тъй като парите му трябват.

Първият курс е реалност, а парите от него са много положителни. Всичко обаче е прекомерно хубаво, с цел да е истина. Затова и Ърл взема решение да ревизира наличието на втората пратка. И тогава той схваща по какъв начин се е трансформирал в муле, което придвижва кокаин.
 Снимка 403747

Това обаче не го стопира, тъй като курсовете му зачестяват, пратките стават все по-големи, а с тях се усилват и парите, които получава.

В тази изцяло съвършена картинка обаче се намесват двама сътрудници на DEA (Агенция за битка с наркотиците) - Колин Бейтс (Брадли Купър) и неговият сътрудник, изигран от Майкъл Пеня. Тяхната задача е да схванат по какъв начин улиците на Чикаго са наводнени от толкоз дрога.

Премиерата на " Трафикантът " е на 1 февруари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР