Трафик НюзВолейболистите се бориха, но преклониха глава пред Германия в

...
Трафик НюзВолейболистите се бориха, но преклониха глава пред Германия в
Коментари Харесай

Край на олимпийската мечта за България

Трафик НюзВолейболистите се бориха, само че преклониха глава пред Германия в Берлин
Българският народен тим по волейбол няма да играе на олимпийските игри в Токио. В полуфинала на последната подготовка в Берлин нашите се бориха мъжки, само че бяха победени от домакина Германия с 1:3 гейма. Въпреки провалянето тимът на Силвано Пранди заслужава единствено суперлативи за игрите и битката, която сподели в немската столица. Нашите завоюваха три мача в групата, побеждавайки Франция и европейския първенец Сърбия, както и Нидерландия, само че не им стигнаха силите против домакините. На финала Германия ще играе на следващия ден против Франция, която обърна Словения от 0:2 до 3:2 в другия полуфинал.

В първите два гейма нашите имаха големи проблеми със сервиса на Германия и мощните офанзиви на Грозер. И двете елементи минаха по еднакъв метод. Домакините се откъсваха с няколко точки, нашите успяваха да се доближа, само че не можаха да създадат поврат. В третия гейм мачът вървеше точка за точка, само че след 18:18 лъвовете дръпнаха и затвориха частта, с помощта на отличните изяви на капитана Виктор Йосифов в нахлуване. Четвъртият гейм стартира равностойно, само че германците още веднъж се откъснаха за 15:11. Българите изравниха за 17:17 с положителни сервиси на Мартин Атанасов и Розалин Пенчев, само че оттова домакините още веднъж взеха задатък, който съумяха да удържат до края.
 
БЪЛГАРИЯ - ГЕРМАНИЯ 1:3 (20:25, 23:25, 25:20, 23:25)
БЪЛГАРИЯ: Георги Сеганов, Цветан Соколов, Тодор Скримов, Мартин Атанасов, Светослав Гоцев, Виктор Йосифов - Теодор Салпаров-либеро
Старши треньор: СИЛВАНО ПРАНДИ
ГЕРМАНИЯ: Лукаш Кампа, Георг Гроцер, Кристиян Фром, Денис Калиберда, Тобиас Крик, Антон Бреме - Маркус Щоервалд-либеро

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР