Трафик НюзВъзникнал пожар в автомобил винаги е нещо много лошо,

...
Трафик НюзВъзникнал пожар в автомобил винаги е нещо много лошо,
Коментари Харесай

Мощно Порше изгоря до основи след зверски удар

Трафик Нюз

Възникнал пожар в автомобил постоянно е нещо доста неприятно, само че когато огънят се разгори в резултат на произшествие, това е още по- лошо, защото е сложно да се измъкне човек от горящата кола. Шофьорът на тази Porsche 911 Carrera е съумял да излезе, само че е бил хоспитализиран с пострадвания и изгаряния.



Инцидентът се е случил на автомагистрала 9 в Германия, покрай град Дитерсдорф, на към 80 километра южно от Лайпциг. Не е известно какво ограничаване на скоростта е определено за този път, само че наподобява, че Карерата се е движела прекомерно бързо. Както оповестява пожарната работа Schleiz на страницата си във Фейсбук, Поршето мощно се е ударило в ограждението, повредило е 50 метра от неговата структура, след което колата се е завъртяла и влачила още 300 метра по автомагистралата.

Ударът бил толкова мощен, че резервоарът на колата не издържал и избухнал. По време на завъртането горивото се разпръснало по пътя и искри попаднали върху него. Автомобилът се запалва толкова мощно, че поврежда повърхността на пътя.

Не е известно какво е предизвикало произшествието. Всички доказателства изгорели. Една от версиите е пробив в покритието на гумите. 



 



 



 



 





 



 



 



 



А ето по какъв начин наподобява тази зверска машина като нова:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР