Трафик НюзПреди дни насилникът бе осъден с глоба от 1000

...
Трафик НюзПреди дни насилникът бе осъден с глоба от 1000
Коментари Харесай

Син пребива и плаши със смърт родителите си

Трафик Нюз
Преди дни насилникът бе наказан с санкция от 1000 лв. след следващ случай на принуждение

Син превърна в призрачен сън живота на възрастно семейство от пловдивското село Бенковски.  Преди дни младият мъж бе наказан с санкция от 1000 лв. след следващ случай на проявено принуждение против майка му и татко му.

От месеци синът подлагал на систематичен тормоз родителите си. Ситуацията ескалирала след скандал, при който мъжът протегнал ръка на възрастните хор и ги заплашил с ликвидиране. 

Синът посягал постоянно към чашката и след всеки запой започвал да се кара с родителите си, предава Трафик Нюз. В края на октомври той още веднъж се прибрал у дома солидно почерпен. Още от вратата, виждайки майка си, почнал да псува и да вика по нея. Намесил се и бащата, само че и той бил нападнат с нелицеприятни думи.

В разгара на абсурда пияният мъж сграбчил стъклена чаша и я строшил в главата на майка си. Съпругът й се притекъл на помощ, само че синът му сграбчил табуретка и го халосал с нея. Заради раните си, възрастните хора посетили болница, където останали няколко дни. С направено здравно, те подали тъжба в Районна прокуратура, а по-късно била извадена заповед за отбрана от домашно принуждение.

Синът им бил посетен със заповедта от полиция. Униформените го предизвестили за наказателната отговорност която носи, в случай че наруши това предписание на съда. Мъжът е получил възбрана да приближава родителите си, както и дома им.

Още същата вечер обаче, той решил да вдигне скандал на родителите си. Напил се и влезнал в къщата. В двора почнал да вика, наскърбява и да заплашва със гибел майка си и татко си. Притеснени, възрастните се обадили на щерка си за помощ, а тя от своя страна подала сигнал до полицията.  

Униформените посетили дома в село Бенковски, където заварили ядосания мъж. Той бил задържан и откаран за 24 часа в ареста.

Веднага е било стартирано произвеждане против него, за това че е нарушил възбраната.

Казусът е влезнал и в Районен съд, а преди ден магистратите излязоха с решение. Те го освободиха от наказателна отговорност и му постановиха административна глоба. Насилникът ще би трябвало да заплати санкция в размер на 1000 лв..  В мощ е останала и заповедта за отбрана на родителите му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР