trafficnews.bgрекламаПризнаците са комплексни - слабост, обърканост и неумение за справяне

...
trafficnews.bgрекламаПризнаците са комплексни - слабост, обърканост и неумение за справяне
Коментари Харесай

Лечителката Севинч Балъкчъ: Нова черна магия е надвиснала над България! Издава я...

trafficnews.bg ``
рекламаПризнаците са сложни - уязвимост, комплицираност и неумение за справяне с елементарни ежедневни проблеми
``
реклама

Черна магия с нови признаци за деяние е запалила България. Хората, които я вършат, идват от Гърция и Италия. Намесата в енергийното поле може да докара заболявания. Възможно е да аргументи цялостно комплициране и да направи потърпевшия пионка на непознатата воля. Последствията от време на време покосяват генерации наред, а боравенето с сходни техники у нас става все по-опасно и неконтролируемо.



фото: zname.info

Всичко това твърди Севинч Балъкчъ от Нова махала. От години дамата от балканското селце има свръхестествени качества - вижда бъдещето, поддържа връзка с мъртви, умее да лекува с силата си. Магията се правела, като даден предмет се кодира с молебствия. Зареден по този метод, посредством него се пренасочва сила и цялата ѝ мощ се стоварва за поразяване на индивида.

Обикновено засегнатият усеща парене в региона на пъпа. Признаците са сложни - уязвимост, комплицираност и неумение за справяне с елементарни ежедневни проблеми и обстановки. Хората със свръхестествени качества могат да разграничат магията от заболяването по енергийното лъчение на индивида, тъй като външното въздействие е фокусирано тъкмо там, изяснява Севинч. Когато тя се намесва, по аурата на посетителя открива къде са болката и страданието.

Който се занимава с магия, обременява целия си жанр, изяснява Балъкчъ, представена от Пик. Насочената неприятна сила се връща след това като бумеранг и удря околните. Предизвиканата карма може да засегне чак правнук.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР