trafficnews.bgАко не пазите собственото си дете, защо смятате, че можете

...
trafficnews.bgАко не пазите собственото си дете, защо смятате, че можете
Коментари Харесай

Малко дете подкара автомобил в Пловдивско! Съветват го: Гледай си пътя!

trafficnews.bgАко не пазите личното си дете, за какво смятате, че можете да застрашавате и всички останали деца на пътя?
 

В обществените мрежи се появи видео, на което малко дете, на не повече от 9 - 10 години, кара автомобил, видя Трафик Нюз. Момченцето много умели върти кормилото, а някой до него - не излиза наяве родител или различен непосредствен човек, му дава инструкции.

На имитация на детето, че " тук има възвишение ", възрастният човек до него строго му споделя: " Гледай си пътя, недей да гледаш към мен! ".

От поста излиза наяве, че момченцето, кара от Сърнегор към Стрелци. Само за сведение - дистанцията сред двете обитаеми места, които се намират в община Белозем, е малко над 7 километра. Няма да гадаем каква е натовареността на пътя, тъй като това в тази ситуация няма никакво значение. Просто тъй като няма нито един закон в България, който да позволява шофирането от малолетни лица.

Ще се ограничим с морализаторстването с един-единствен въпрос към родителите на това момченце: Ако не пазите личното си дете, за какво смятате, че можете да застрашавате и всички останали деца на пътя?

Впрочем Видеото бързо-бързо беше заключено във Facebook и оставено да се гледа единствено от другари. А дали те приветстват сходен " подвиг "?...

 

Видеото е качено ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР