Традиция е по Коледа служителите на фирмата да си разменят

...
Традиция е по Коледа служителите на фирмата да си разменят
Коментари Харесай

Кои са най-лошите коледни подаръци от шефа?

Традиция е по Коледа чиновниците на компанията да си разменят дарове. Важно е обаче какво ще се подари, тъй като в случай че е нещо, което е единствено за „ отблъскване на номера “, надали ще остави добър спомен. Ето кои са най-лошите коледни дарове:

Бутилка вино с логото на компанията


Всички сме получавали такива бутилки през годините. Но оригиналността на тази концепция се изчерпа преди 20 години. Сега бутилката вино с рекламна цел по Коледа е нещо клиширано и малко тъжно. И концепцията не е изключително изобретателна.

Билет за лотарията

Практиката компанията да подарява на чиновниците си билети в плик с картичка се ползваше с известна известност в Съединени американски щати , само че към този момент не е по този начин. Мнозина считат, че по този начин работодателят на процедура им споделя: „ Не можеш да ми се сърдиш, че нищо не съм ти дал. Това, че нямаш шанс, си е твой проблем. При все това, честита Коледа! ”.

Кошница с лакомства

Кошница с лакомства също е факсимиле. Щом наличието изчезне, постоянно се чудим какво да сторим с нея. И въпреки всичко, в случай че държите на нея, не слагайте бутилки с ликьори със странни цветове. Не се харесват от множеството хора. 
 коледни дарове ThinkStock/Getty Images-->
Облекло

Дрехи с огромни фирмени лога върху тях, шапки и фланелки също попадат в категорията „ антиподаръци ” за Коледа, тъй като рядко размерът им е подобаващ за съответния човек. Хората не са билборд на марката ви. Или най-малко не по Коледа.

Брандирани писалки, бележници, предмети за бюрото

Това не са дарове, а промоционални принадлежности за бизнеса. Само тъй като давате на някого нещо гратис, не значи, че то е подарък.

И още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР