Традиционното шествие за Хелоуин премина в Ню Йорк при повишени

...
Традиционното шествие за Хелоуин премина в Ню Йорк при повишени
Коментари Харесай

60 000 шестваха в Ню Йорк за Хелоуин

Традиционното шествие за Хелоуин мина в Ню Йорк при нараснали ограничения за сигурност, като в 45-ото му издание взеха присъединяване 60 000 души, предадоха международните организации.

Парадът започва от Шесто авеню в Гринуич Вилидж с облечени в бяло " положителни вълшебници ". Фасадите на постройките по продължение на булеварда бяха уместно украсени с паяжини и големи черни паяци от папие маше.

От балконите и прозорците се подаваха скелети и силуети на обесени хора. Не остана неусетно дефилирането на холивудските звезди, като Ема Уотсън, която се беше дегизирала като Жената знамение, на риалити звездата Кайли Дженър, заложила на външността на куклата Барби, на кънтри артистът Кийт Ърбан и брачната половинка му Никол Кидман, които се явиха в костюми на нинджа и котка.

Началникът на градската полиция Джеймс О'Нийл увери, че за безпроблемното протичане на шествието в Манхатън са били взети усилени ограничения за сигурност. На помощ на служителите на реда пристигнаха хиляди цивилни сътрудници и експерти от антитерористичните подразделения на силите на реда, снайперисти и патрули със служебни кучета.
 
 БГНЕС-->

Всеки гражданин на Съединени американски щати е похарчил тази година за празника Хелоуин приблизително по 87 $. Миналата година тази сума е била по-малка - 74,3 $. В празненствата са се присъединили над 175 млн. американци.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР