Традиционното определение за мечи пазар е спад на акциите от

...
Традиционното определение за мечи пазар е спад на акциите от
Коментари Харесай

Кога ще настъпи краят на мечия пазар за акциите в САЩ?

Традиционното определение за мечи пазар е спад на акциите от 20%

Денис Гартман споделя, че акциите в Съединени американски щати ще бъдат на мечи пазар, до момента в който еднодневно „ принудително низходящо придвижване “ не алармира, че цените са достигнали дъното, написа "Блумбърг ", показват от.

„ Ще имаме един ден, в който ще паднем с 5% или 6% и това ще бъде окончателният напън за продажба “, сподели ръководителят на Фондацията на Университета в Акрон. "Това ще постави завършек на мечия пазар ".

Инвеститорите би трябвало да бъдат „ по-малко ангажирани. Бъдете по-малко дълги. Опитайте се да бъдете толкоз консервативни, колкото можете да бъдете “, сподели Гартман. "Този, който загуби минимум, ще бъде победител. "

Хората към момента се усещат удобно да купуват намаление на цените на акции и до момента в който не се откажат от този метод и пазарът не докара до „ три, четири или 5% спад за един ден и още един спад, ще би трябвало да остана мечи “, сподели той.

Традиционното определение за мечи пазар е спад от 20%. Натовареният с технологии Nasdaq Composite Index се намали с към 25% тази година, до момента в който по-широкият показател Standard & Poor’s 500 падна с към 16%. Най-големият му еднодневен спад през 2022 година е -3,63% на 29 април.

Бившият издател на авторитетното „ The Gartman Letter “, е мечи надъхан от месеци. През януари той сподели, че акциите могат да бъдат изправени пред спад от цели 15% през 2022година и понижи частта от капитала на фонда на университета с диапазон от 12% до 15% на 31 декември.

„ Миналия февруари в действителност реалокирах от 3% от нашите акции в 3% злато. Удобно ми е да върша това. ", сподели Гартман.

"Основната причина за спада на акциите, събитие, което удря пазарите в международен мащаб, е прекосяването на централните банки от доста лесна парична политика към стягане, с цел да охлади най-горещата инфлация от десетилетия ", сподели Гартман.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР