Традиционно след всеки свой концерт дует Ритон са отрупани с

...
Традиционно след всеки свой концерт дует Ритон са отрупани с
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Катя от „Ритон” вае фигура с козе мляко

Традиционно след всеки собствен концерт дует „ Ритон ” са отрупани с цветя и дарове от почитателите. От известно време обаче нежната половинка на тандема – Катя, провокира дейни мнения измежду хората дълго след музикалните събития. Причината е визията й, която с годините става все по-ефектна – излъчването е свежо, а фигурата – осезаемо по-стройна. „ ШОУ ” разгада тайната, която се оказа освен в хранителния режим, който певицата прецизно съблюдава, само че и в избран артикул, на който натъртва. А точно – козе млякото!

„ Старая се да наподобявам оптимално естетски, тъй като знам, че хората това желаят, а и от чисто здравословни подбуди. Правя всичко допустимо да не се отпущам, тъй като считам, че сцената не го разрешава, а и публиката, която ни харесва и обича и идва на концертите ни, го заслужава”, споделя Катя пред националното издание. И издава каква е тайната на положителната й визия.
„ Спазвам режими. Освен че се храня с

оптимално чисти храни, които най-често си поръчваме от ферми

от една година насам престанах да употребявам и краве артикули – нито прясно и кисело мляко, нито сирене. Замених ги с козе артикули. Защото кравето мляко е доста нездравословно, кравите ги инжектират с какви ли не антибиотици, а за козето мляко е потвърдено, че с изключение на доста потребно е и най-близко по състав до майчиното”.

И въпреки обществените й контакти да са най-вече вечер, Катя се старае, най-малко когато си е вкъщи, да завърши с храненето за деня най-късно в 19 ч. Залага главно на белтъчини и лимитира въглехидратите.



„ Доста се ограмотих по тематиката какво би трябвало да вършим, с цел да не напълняваме, тъй като, както се споделя – би трябвало да познаваш врага, с цел да можеш да го победиш! Много постоянно хората се оплакват, че сякаш нищо не хапват по през целия ден, а отново са дебели. Разковничето е да държиш равнището на инсулина ниско – тогава нито напълняваш, нито издивяваш от апетит. В противоположния случай непрестанно си гладен и все похапваш нещо. Важното е да се употребяват по-малко въглехидрати, храни с невисок гликемичен показател и повече белтъчини. Оказа се, че с обичаните ми другояче плодове би трябвало доста да се внимава, същото се отнася и за зеленчуците. Например, когато са сурови, морковите имат невисок гликемичен показател, а в сварен тип той е два пъти по-висок”, разяснява Катя. И прибавя, че „ това да се лишаваш от някои храни, не е толкоз поради външния тип, колкото поради здравето. Можеш да изглеждаш доста слаб, само че да не си здрав, което е по-лошият вид.”

В момента „ Ритон” са в разгара на националното си турне „ Музика и любов”, с което честват своите 40 години на сцената. Най-успешният ни музикален дует към този момент препълни Античния спектакъл в Пловдив, както и зала „ Канев център” в Русе. Предстоят концертите им в Летния спектакъл на Варна – на 30 юни, и този в Бургас – на 5 юли, като турнето им продължава и по-късно. Заедно с Катя и Здравко на сцените из страната са и музикантите от бенда им, както и трите им беквокалистки. Поне към този момент едно от най-аплодираните им осъществявания е това на „ Безумна любов”, чиято мелодия е дело на незабравимия композитор Тончо Русев.

Анелия ПОПОВА, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР