Традиционно, след излизането на флагманския смартфон LG G7 ThinQ, компанията

...
Традиционно, след излизането на флагманския смартфон LG G7 ThinQ, компанията
Коментари Харесай

Официален анонс на смартфона LG Q7

Традиционно, след излизането на флагманския смарт телефон LG G7 ThinQ, компанията LG Electronics показа неговата опростена и умалена версия G Q7.
LG Q7 е смарт телефон от приблизително равнище, само че с редица особености на флагманския модел. Телефонът е присъщ с флагманския си дизайн, железен корпус, отбрана от прахуляк и вода от клас IP68. Покриват се и спецификациите за отбрана на стандарта MIL-STD 810. Използват се опциите на ИИ QLens и Гугъл Assistant.

Представени са три версии на новия смарт телефон. Стандартният LG Q7, по-мощният Q7+ и опростеният Q7α. Наличен е екран с резолюция 1920х1080 пиксела, скенер за пръстови отпечатъци на задния панел, съществена камера с резолюция 13 мегапиксела и светодиодна фотосветкавица, предна камера с резолюция 8 или 5 мегапиксела (в взаимозависимост от региона).



Телефонът се базира на процесор с 8 ядра и разполага с 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 2 TB. Захранването се реализира от 3000 mAh батерия. Габаритните размери са 143,8 x 69,3 x 8,4 при тегло 145 грама.

LG Q7α се предлага единствено с 5 МР предна камера. LG Q7+ има 4 GB RAM, 64 GB флаш-диск и съществена камера с резолюция 16 мегапиксела.

Продажбите на LG Q7 в Европа стартира през месец юни. Цените към този момент не са оповестени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР